Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Zombieverse

Zombieverse

08/08/2023 | Flixfilm

Zombieverse på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Comedy, Game-Show, Horror
Instruktion: N/A
Skuespillere: Lee Si-young, Tsuki, Na Rae Park
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 4.3

Handling: I Seoul går et udbrud af zombievirus helt amok. Hvem kan snøre de levende døde foran de udfordrende gæster og slippe væk i live?Se Zombieverse på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Zombieverse (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Zombieverse på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Zombieverse (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Zombieverse (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Zombieverse, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Zombieverse er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar