Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Zona Rosa

Zona Rosa

26/11/2019 | Flixfilm

Se Zona Rosa på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ray Contreras, Pablo Morán, Manu Nna, Ana Julia Yeye
Spilletid: N/A
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.6

Handling: En række talenter går på scenen til en aften med ærlig standup med fire af Mexicos sjoveste LGBTQ-komikere.Se Zona Rosa på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Zona Rosa (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Zona Rosa (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Zona Rosa:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Zona Rosa er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Zona Rosa (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar