Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Zoo

01/04/2018 | Flixfilm

Se Zoo på Netflix

Indspilningsår: 2015–2017
Genre: Drama, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: James Wolk, Kristen Connolly, Nonso Anozie, Billy Burke
Spilletid: 42 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Da dyrearter over hele Jorden begynder at angribe mennesker, forsøger den kontroversielle zoolog Jackson Oz at finde årsagen til det pludselige fænomen.

Zoo (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Zoo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Zoo (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Zoo (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Zoo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Zoo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til Zoo

  1. Anja - kl. 22:36, 31-08-2019:

    Er der kun produceret de tre sæsoner?

  2. Julie - kl. 21:49, 02-09-2020:

    Hej. Vil der komme en sæson 4??

    Skriv kommentar