Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Zoolander 2

Zoolander 2

27/09/2017 | Flixfilm

Se Zoolander 2 på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Comedy, Mystery, Romance
Instruktør: Ben Stiller
Skuespillere: Justin Bieber, Jon Daly, Penélope Cruz, Ben Stiller
Spilletid: 101 min
Land: USA, Italy
Sprog: English, Italian, Spanish
IMDb-karakter: 4.7

Beskrivelse: Ti år efter de opnåede stjernestatus som supermodeller, bliver modeikonerne Derek og Hansel lokket tilbage i branchen og rekrutteret til en tophemmelig mission.


Se Zoolander 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkZoolander 2 havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Zoolander 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Zoolander 2 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Zoolander 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Zoolander 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar