Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Zoolander 2

Zoolander 2

27/09/2017 | Ingen kommentarer

Se Zoolander 2 på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Comedy
Instruktør: Ben Stiller
Skuespillere: Justin Bieber, Jon Daly, Penélope Cruz, Ben Stiller
Spilletid: 101 min
Land: USA, Italy
Sprog: English, Italian, Spanish
IMDb-karakter: 4.7

Resumé: Ti år efter de opnåede stjernestatus som supermodeller, bliver modeikonerne Derek og Hansel lokket tilbage i branchen og rekrutteret til en tophemmelig mission.


Se Zoolander 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Zoolander 2 havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Zoolander 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Zoolander 2 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Zoolander 2 er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Zoolander 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar