Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Zoolander

Zoolander

01/06/2019 | Flixfilm

Zoolander på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Comedy
Instruktion: Ben Stiller
Skuespillere: Ben Stiller, Owen Wilson, Christine Taylor
Spilletid: 90 min
Land: Germany, United States, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Modeverdenen endevendes, da den naive mandelige model Derek Zoolander opdager, at en modemogul står bag en plan om et snigmord.

Zoolander havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Zoolander på YouTube.Se Zoolander på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Zoolander ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Zoolander stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Zoolander, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Zoolander er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar