Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Zoomerne

20/12/2013 | Flixfilm

Se Zoomerne på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Short
Instruktør: Michael Sandager
Skuespillere: Christian E. Christiansen, Sophus Emil Løkkegaard, Frederik Ludvig Mansa
Spilletid: 7 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Tim vil gerne have en kæreste, og Alexander vil gerne have gode karakterer. De lægger den perfekte plan, men så opdager de noget, de slet ikke skulle have opdaget ...


Se Zoomerne på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkZoomerne havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Zoomerne ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Zoomerne herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Zoomerne er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Zoomerne stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar