Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Zootopia

24/08/2017 | Flixfilm

Se Zootopia på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Crime, Family, Mystery
Instruktør: Byron Howard, Rich Moore, Jared Bush(co-director)
Skuespillere: Ginnifer Goodwin, Jason Bateman, Idris Elba, Jenny Slate
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Da en odder pludselig forsvinder fra dyrebyen Zootropolis, slår en kaninbetjent sig sammen med en kæk ræv for at klare ærterne.


Se Zootopia på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkZootopia (Zootropolis) havde premiere på Netflix Danmark den 24. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Zootopia (Zootropolis) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Zootopia herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Zootopia (Zootropolis) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Zootopia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar