Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Mask of Zorro (Zorro – Den Maskerede Hævner)

The Mask of Zorro (Zorro – Den Maskerede Hævner)

30/03/2014 | Flixfilm

Se The Mask of Zorro (Zorro – Den Maskerede Hævner) på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den aldrene Zorro tager en ung gavtyv under sine vinger og oplærer ham til at bruge kården i retfærdighedens og de fattige bønders navn.

The Mask of Zorro (Zorro – Den Maskerede Hævner) havde premiere på Netflix Danmark den 30. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Mask of Zorro (Zorro – Den Maskerede Hævner) på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Mask of Zorro (Zorro – Den Maskerede Hævner) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Mask of Zorro (Zorro – Den Maskerede Hævner) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Mask of Zorro (Zorro – Den Maskerede Hævner), samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Mask of Zorro (Zorro – Den Maskerede Hævner) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar