Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Mask of Zorro (Zorro – Den Maskerede Hævner)

The Mask of Zorro (Zorro – Den Maskerede Hævner)

30/03/2014 | Ingen kommentarer

Se The Mask of Zorro (Zorro – Den Maskerede Hævner) på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Den aldrene Zorro tager en ung gavtyv under sine vinger og oplærer ham til at bruge kården i retfærdighedens og de fattige bønders navn.


Se The Mask of Zorro (Zorro – Den Maskerede Hævner) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Mask of Zorro (Zorro – Den Maskerede Hævner) havde premiere på Netflix Danmark den 30. marts, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Mask of Zorro (Zorro – Den Maskerede Hævner) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Mask of Zorro (Zorro – Den Maskerede Hævner) herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Mask of Zorro (Zorro – Den Maskerede Hævner) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Mask of Zorro (Zorro – Den Maskerede Hævner) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar