Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Mask of Zorro

The Mask of Zorro

01/12/2021 | Flixfilm

The Mask of Zorro på Netflix

Produktionsår: 1998
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: Martin Campbell
Skuespillere: Antonio Banderas, Anthony Hopkins, Catherine Zeta-Jones
Spilletid: 136 min
Land: United States, Mexico, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Den aldrene Zorro tager en ung gavtyv under sine vinger og oplærer ham til at bruge kården i retfærdighedens og de fattige bønders navn.

The Mask of Zorro havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Mask of Zorro på YouTube.Se The Mask of Zorro på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Mask of Zorro ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Mask of Zorro stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Mask of Zorro, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Mask of Zorro er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar