Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Mask of Zorro (Zorro – Den Maskerede Hævner)

30/03/2014 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Den aldrene Zorro tager en ung gavtyv under sine vinger og oplærer ham til at bruge kården i retfærdighedens og de fattige bønders navn.


Se The Mask of Zorro (Zorro – Den Maskerede Hævner) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Mask of Zorro (Zorro – Den Maskerede Hævner) havde premiere på Netflix Danmark den 30. marts, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Mask of Zorro (Zorro – Den Maskerede Hævner) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Mask of Zorro (Zorro – Den Maskerede Hævner) herunder:Fra premieredatoen (30. marts, 2014) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Mask of Zorro (Zorro – Den Maskerede Hævner) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Mask of Zorro (Zorro – Den Maskerede Hævner) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar