Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Zuckerbaby

Zuckerbaby

15/02/2022 | Flixfilm

Zuckerbaby på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En ensom bededame finder et nyt formål med livet, da hun bliver besat af en yngre gift metrokonduktør og går ekstraordinært langt for at bejle til ham.

Zuckerbaby havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Zuckerbaby på YouTube.Se Zuckerbaby på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Zuckerbaby ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Zuckerbaby stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Zuckerbaby, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Zuckerbaby er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar