Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Zulu Dawn

Zulu Dawn

15/12/2013 | Flixfilm

Se Zulu Dawn på Netflix

Indspilningsår: 1979
Genre: Adventure, Drama, History, War
Instruktør: Douglas Hickox
Skuespillere: Burt Lancaster, Simon Ward, Denholm Elliott, Peter Vaughan
Spilletid: 98 min
Land: Netherlands, USA
Sprog: English, Zulu
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Denne film dramatiserer sammenstødet mellem tusinder af Zulu krigere og et meget mindre antal britiske soldater i Sydafrika i 1879.


Se Zulu Dawn på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkZulu Dawn havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Zulu Dawn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Zulu Dawn herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Zulu Dawn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Zulu Dawn stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar