Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Zulu Man in Japan

Zulu Man in Japan

25/09/2020 | Flixfilm

Se Zulu Man in Japan på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne dokumentar går den sydafrikanske rapper Nasty C på scenen og gaden i Tokyo. Her besøger han byens seværdigheder, lyde og kultur.Se Zulu Man in Japan på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Zulu Man in Japan havde premiere på Netflix Danmark den 25. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Zulu Man in Japan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Zulu Man in Japan:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Zulu Man in Japan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Zulu Man in Japan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar