Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Zumbo’s Just Desserts

Zumbo’s Just Desserts

10/01/2020 | Ingen kommentarer

Se Zumbo’s Just Desserts på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Desserttroldmanden Adriano Zumbo leder efter den næste Willy Wonka i denne spændende konkurrence, hvor dygtige amatører dyster om 100.000 dollars.


Se Zumbo’s Just Desserts på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Zumbo’s Just Desserts (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 10. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Zumbo’s Just Desserts (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Zumbo’s Just Desserts herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Zumbo’s Just Desserts er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Zumbo’s Just Desserts (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar