Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Żyć Nie Umierać

Żyć Nie Umierać

07/05/2021 | Flixfilm

Żyć Nie Umierać på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En nyligt tørlagt skuespiller forsøger at blive forsonet med den datter, han havde mistet kontakten med, da en alvorlig diagnose pludselig fremskynder hans tidshorisont.Se Żyć Nie Umierać på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Żyć Nie Umierać havde premiere på Netflix Danmark den 7. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Żyć Nie Umierać på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Żyć Nie Umierać ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Żyć Nie Umierać stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Żyć Nie Umierać, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Żyć Nie Umierać er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar