Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » ZZ Top: That Little Ol’ Band From Texas

ZZ Top: That Little Ol’ Band From Texas

01/03/2020 | Flixfilm

ZZ Top: That Little Ol’ Band From Texas på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary, Biography, Music
Instruktion: Sam Dunn
Skuespillere: Billy Gibbons, Dusty Hill, Frank Beard
Spilletid: 91 min
Land: United Kingdom, Canada, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Denne dokumentar dykker ned i mystikken bag blues-rocktrioen og ser nærmere på, hvordan det gådefulde band skabte deres look og lyd.

ZZ Top: That Little Ol’ Band From Texas havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til ZZ Top: That Little Ol’ Band From Texas på YouTube.Se ZZ Top: That Little Ol’ Band From Texas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om ZZ Top: That Little Ol’ Band From Texas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at ZZ Top: That Little Ol’ Band From Texas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame ZZ Top: That Little Ol’ Band From Texas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til ZZ Top: That Little Ol’ Band From Texas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar